Študijski poročni izlet

SKRIVNOSTNA MOČ TRNULJČICE

Za ugledne zelene raziskovalce

 

Poročni darilni bon - medeni tedni Natura 2020

Dobrodošli v Sloveniji, deželi najstarejše vinske trte na svetu, ki raste ob trojstvu rek Drava-Sava-Donava vodnega kroga Črno jezero – Črno morje na vzhodu Alp.

Vabljeni na poročni/rojstnodnevni študijski/praznični izlet po meri, ki vključuje obiske in oglede naravne, botanične, kulturne in bajeslovne dediščine v pohorski šegi Natura 2020.

Zbor udeležencev je v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše, ki so edino tovrstno mesto na svetu, ki je le 17 km oddaljeno od mešanega pragozda. V mestu raste potomka Modre kavčine, najstarejše vinske trte na svetu, ob kateri odkrijemo skrivnostni vhod v pohorsko podzemlje, ki skriva nevidno moč Trnuljčice, tj. čiste vode, ki se na praznik sv. Martina svečano spremeni v žlahtno vino.

Kulinarično tradicijo ohranjanja bajeslovne šege Skrivnostna moč Trnuljčice bomo zaobjeli z lastnim duhovnim izkustvom fotosafarijskih doživetij energetskega pohodništva, s katerimi verodostojno krepite lastno podobo ter poskrbite za dobro ime in ugled, saj si kar 99,99 % zelenih raziskovalcev želi obiskati prvinsko ohranjen pragozd, vendar nimajo cenovno in časovno ustrezne priložnosti za ugledno študijsko potovanje, po potrebi začinjeno z realistično poroko po meri, če ste kot mladi raziskovalci pripravljeni na izmenjavo pozitivne energije pradavnine in IT sveta.

Z nami, lokalnimi legendami, odkrijete skrivnostni ekosistem trajnostne pradavnine v tisoč in enem poljudnoznanstvenem spoznanju o skrivnostni moči Trnuljčice. Z lastnimi blagovnimi znamkami čistega okolja in čiste narave namreč skrbimo za ohranjanje bajeslovnega izročila v mistični šegi Green-luxury Natura 2020 Premium. Pri tem si pomagamo s tehnologijo obogatene resničnosti.

Vsakdo je svoje sreče kovač, saj vsakdo ustvarja svojo IT poročno in/ali strokovno podobo zelenega filozofa. Čista voda/energija je skrivnostna moč Trnuljčice, saj po ljudskem izročilu tiha voda bregove dere. Takšno moč imata tudi pravica in resnica. Imaginacija (sposobnost domišljanja, sanjarjenja) je skrivnostna moč uspešnih podjetnikov. Čisti zrak, čista vest/nrav, čisto okolje pa so ogledalo lastne podobe/volje. Zaveza zelenih raziskovalcev je, da družbeno odgovorno varujemo čisto vodo iz roda v rod. Krožno zeleno gospodarstvo ima nadnaravno skrivnostno moč, saj gre za obnovljive vire skrivnostne moči Trnuljčice.

Zeleno kraljestvo čistih naravnih, kulturnih in bajeslovnih dobrin na sončni strani Alp je ustvarjeno za študijska potovanja po meri. Glas Trnuljčice/narave/pradavnine/imaginacije je treba uslišati/spoštovati v vsej njegovi moči/tišini. Prebujanje imaginacije je pogoj, da od besed preidemo k dejanjem in postanemo resnični junaki.

Gastronomski junaki zelene pravljice postanemo le na trajnostni način, s sledenjem trnovi poti Trnuljčice, na kateri ne bo manjkalo kulinaričnih dobrot tradicionalne domače pohorske kuhinje.

Načrtujemo ekskluzivno sanjsko poroko po meri, registrirano pri lokalnih oblasteh, ali pa neprecenljiv poročni/praznični/rojstnodnevni izlet na ključ. Študijsko potovanje traja od enega dne do enega leta. Za dober namen podarimo štipendijo v naravi, saj smo gostitelji znani po svojem gostoljubju.

Za prvi poročni izlet izberite vodilni luksuzni poročni zeleni itinerar poročnega gostoljubja v pohorski šegi, ki traja 2 dni / 1 noč.

sl_SISlovenščina