TOP KNOWLEDGE MANAGEMENT

Top knowledge management (upravljanje znanja) zaupajte strokovnjakom rezoniranja, ki je ključ do celoletnega upravljanja portfelja vašega premoženja.

Ekonomsko in tehnično pomoč NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET upravljamo v skladu s trajnostnimi načeli top knowledge managementa Natura 2020. Ponujamo vam čast, priložnost in možnost, da skrbite za naravno, kulturno in bajeslovno dediščino v izvirni ekosistemski trajnostni šegi ‘Natura 2020 – nazaj k naravi, nazaj k izvoru’.

Smo nepridobitni ponudniki celovitega razvoja zadnjega člena inovacijske verige VSTOP NA TRG, ki ga – od idej do dobička – za donatorja/partnerja soupravljamo neprofitno v javni dober namen.

Danes zeleni vplivneži društva Natura 2020 z darovanjem znanja top knowledge managementa ponosno sklepamo nova trdna filantropska prijateljstva po vsem svetu. Našim partnerjem je mar za naravno, kulturno, tehniško in bajeslovno dediščino, s katero smo navzoči v industriji knowledge management butičnega turizma Natura 2020.

Ekonomsko in tehnično partnerstvo krepi ključne vrednote organizacije, ki so strokovnost, visoki kakovostni standardi, partnerstvo z neprofitnimi cilji s turističnim gospodarstvom, timsko delo, inovativnost, digitalizacija, transparentnost in gospodarnost; v središču vseh naših razvojnih in promocijskih aktivnosti pa je trajnostno ekosistemsko ravnanje.

Top knowledge management model mednarodne konkurenčnosti Gnothi seauton vključuje participativno strategijo inoviranja vrednosti Market & Innovation ter inovativni poslovni model pobiranja smetane VSTOP NA TRG.

Poslovni partnerji ste naši filantropski deležniki, predvsem iz realnega sektorja, s katerimi sodelujemo že vrsto let oziroma nameravajo vstopiti v naš projekt v perspektivi Natura 2020–2050. To so podjetja, institucije in posamezniki, ki so z nami vidni na dogodkih kongresnega turizma in z nami sodelujejo pri projektih. S temi subjekti vzajemno delujemo na različnih področjih, povezanih z butičnim turizmom. So ključnega pomena pri doseganju večje prepoznavnosti in kakovosti naših storitev.

 Izberete lahko med naslednjima paketoma:

 • VSTOP NA TRG KLASIK, ki cilja na de minimis posel LAS DRAVA v vrednosti do 200.000 EUR nepovratnih sredstev ter vključuje: drugo podjetniško in poslovno mentorstvo, dostopno na milanrobic.si.
 • VSTOP NA TRG PREMIUM, ki cilja na 2.500.000 EUR nepovratnih sredstev ter vključuje celostno udeležbo pri upravljanju odnosov z javnostmi, inovativnem poslovnem modelu strategije inoviranja vrednosti Market & Innovation, tržnem komuniciranju in trajnostni odgovornosti. Splošne pogoje si oglejte na natura2020.si.

Vstopna provizija za PREMIUM sistem/projekt sofinanciranja nepridobitne dejavnosti NATURA 2020 ZA ČISTI PLANET se meri po načelih ekonomije etike kreposti Gnothi seauton:

 • PRVI KORAK – načelo SUE TEMPORE – udeležba/prispevek v višini 1800 EUR letno.
 • ZLATI REZ – načelo SECTIO AUREA – udeležba/prispevek v višini 5400 EUR letno.
 • DIAMANTNI PROJEKTIL – načelo STUDIUM GENERALE – udeležba/prispevek v višini 19.800 EUR letno za obdobje trajanja splošnega ali specifičnega projekta.

 

Garancija: Ne delamo za denar/profit. Delamo za dušo/dobrobit. Skrbimo za planet, varujemo čisto vesolje. Dodano vrednost in pravično zadoščenje ustvarimo iz srca. Zmagujemo s srčno kulturo. Konkurence ni, zato ne tekmujemo. Prejeto od narave sprejmemo kot dar. Smetano poberemo. Ker smo prva izbira, prvi med enakimi.

Reklamacije: Donacije so nepovratno sofinanciranje ter se ne vračajo. Sporov ni. Velja načelo ‘čisti računi, dobri prijatelji’.

Na voljo so tudi KLASIK storitve in naročnine po meri 24/7:

 • Sue tempore: 150 EUR na mesec
 • Sectio aurea: 450 EUR na mesec
 • Studium generale: 1650 EUR na mesec

 

Strategija inoviranja vrednosti:

 • Prvi korak traja sedem let.
 • Partnerstvo Zlati rez traja deset do dvajset let.
 • Diamantni projektil strateškega vseživljenjskega učenja/zavezništva traja neomejeno.

Strategija pobiranja smetane:

 • Tržna kampanja VSTOP NA TRG, prvi med enakimi pobere smetano v roku 30–40 dni.
 • Tržno komuniciranje Market & Innovation, zlati rez ob svojem naravnem zenitu.
 • Poprodajne aktivnosti: vzdrževanje osebnostne blagovne znamke.

Za ekspertne storitve (in naročnine) vam pripada nagrada:

 • bonus izlet Začarana pohorska Trnuljčica v otrokom prijaznem Unicefovem mestu Ruše ter
 • 100 % popust na obisk osupljivega pragozda Šumik na Pohorju

Osebe, s katerimi poslovno sodelujemo:

 To so predvsem filantropi, s katerimi stalno sodelujemo že vrsto let. Vse od začetka v letu 2013 z ustanoviteljem Milanom Robičem – takrat smo vplivali na družbeno odgovornost kot Raziskovalno društvo Milana Robiča. Z botrom podjetniške ideje trajnostnega razvoja butičnega turizma Natura 2020 Jožetom Hertišem pa sodelujemo od preoblikovanja Raziskovalnega društva Milana Robiča v Turistično društvo Natura 2020. V našem programu butičnega turizma Natura 2020 so visoko tehnološki segmenti obogatene resničnosti, s katerimi skrbimo za naravno, kulturno in bajeslovno dediščino v evropski šegi NATURA 2000, ki je meja avtentičnosti lokalnih znamenitosti. Fotograf Marko Praprotnik je naš nestor neprecenljive zakladnice podarjenih fotografskih posnetkov. Poseben ponos društva je tehnični urednik spletnih medijev Branko Miglič. Njegov prispevek je očiten. Naš računalniški ekspert je nepogrešljivi Bojan Jančar. Prevajalec je Boštjan Grošelj. Irena Jurič obvlada računovodstvo. Visokotehnološki razvoj vodi Žiga Novak, lastnik aplikacije TaleUp.

Zaveza Natura 2020 za čisti planet:

Ugledni zeleni vplivneži bomo dosegli veliki met, ciljni preboj v smeri dinamične prepoznavnosti in želenega pozicioniranja dosežkov etike kreposti v mednarodnem prostoru. Celovito namreč skrbimo za konsistentno znamčenje v skladu z znamko Natura 2020 za čisti planet. Usmerjeni smo k digitalni preobrazbi trženja in oblikovanja partnerstev z najuglednejšimi posamezniki in združenji po svetu.

Obiščite Shop Natura 2020. Dobrodošli v kampanji Green-luxury. Vabi vas imaginarna destinacija Natura 2020. Mentor Milan Robič.

sl_SISlovenščina