Green luxury doživetje Natura 2020

Destinacijski specialist

Poročni darilni bon - medeni tedni Natura 2020

Turistično društvo Natura 2020 je edini ponudnik evropske kulturne dediščine v realistični poročni šegi Natura 2020 na vzhodu Alp v Sloveniji, vodilni gastronomski regiji EU-ja v letu 2021.

V otrokom prijaznem Unicefovem mestu Rušah, ki se kot edino na svetu ponaša s prvinsko ohranjenim mešanim pragozdom, vam omogočamo izvedbo razkošne zelene poroke Natura 2020 po meri. Zavedamo se, da si 99,99 % bogatih ljudi izjemno želi tovrstnega poročnega doživetja. Na voljo vam je v pragozdu Šumik, 17 km oddaljenem od Ruš, ki so le 13 km od Maribora, mesta z najstarejšo vinsko trto na svetu.

Po meri pripravimo predporočni obred, poroko in poročno slavje ter poročno potovanje po pragozdu z ogledom najvišjega slovenskega slapa na nekarbonatnih tleh, do katerega pridemo po najdaljši slovenski planinski brvi. Skozi poročni projekt spoznamo tudi bajeslovno ljudsko šego o skrivnostni moči začarane pohorske Trnuljčice in povodnem možu Jezerniku, kralju vodnega kroga Črno jezero – Črno morje, povezanega s trojstvom rek Drava-Sava-Donava. Po meri lahko izvedemo tudi posamezne poročne module, npr. poročno potovanje ali samo poroko s poročnim obredom v pragozdu ali na lokalnem gradu. Število gostov ni omejeno.

To je vodilni svetovni inovativni poročni produkt 3. tisočletja, ki ga ni mogoče kupiti nikjer na svetu. Dostop do njega imajo le člani partnerske skupnosti filantropov. Vabimo vas, da se včlanite. Več informacij na: https://www.natura2020.si/partner/.

Idealna stranka za našo butično poroko Natura 2020 je npr. hollywoodski igralec Keanu Reeves. Zanj imamo posebno poročno darilo – knjigo o nauku o modrosti Gnothi seauton.

Poroka Natura 2020 traja dva dni in eno noč. Doživite jo lahko v vsakem letnem času, tudi pozimi, če ste ustrezno usposobljeni za pohodniško izkušnjo v zimskih razmerah.

Za prvi poročni izlet izberite  vodilni luksuzni poročni zeleni itinerar poročnega gostoljubja v pohorski šegi.

3

Pozitivna kritika

»Sliši se sanjsko, a tudi realistično. Res celovito turistično doživetje, naravnano na potrebe sodobnega človeka, bravo! « (FB, 28. 7. 2019 ob 8.57 uri, prof. dr. Vesna Mikolič)

“Živahno in privlačno. Doživetje intenzivno nagovarja kupca. Pri oblikovanju naslova sem sodeloval z željo, da društvu uspe prodor na trgu.” (Boštjan Grošelj, e-sporočilo z dne 19. maja 2020 ob 21.06 uri).

sl_SISlovenščina