Festival poročnih izletov po meri

BUTIČNI MEDENI TEDNI NATURA 2020

Preživite nepozabne dni v Sloveniji

Poročni darilni bon - medeni tedni Natura 2020 Premium

Osupljiva Trnuljčica, Slovenija, vas vabi na medene tedne.  Občutite skrivnostno moč Trnuljčice, Slovenije. Značaj medenih tednov spominja na značaj osupljivega pragozda.

Kolosalno lepa Natura 2020 vas fascinira. Natura 2020, to je ljubezen vašega življenja.

Dobrodošli na ‘all inclusive’ butičnih medenih tednih na sončni strani Alp. Odkrijte očem skrito poročno destinacijo Natura 2020, kamor spada veličastni ekosistem Pohorje-Drava-Kozjak z osupljivim pragozdom Šumik.

Medeni dnevi Natura 2020 so namenjeni igri imaginacije. V izjemno lepem pragozdu mladoporočenca na novo odkrijeta lastno imaginacijo (sposobnost domišljanja, sanjarjenja), ki v tišini zakona/modrosti pradavne narave oblikuje čudovite stvaritve kot ogledalo sanjske imaginacije/modrosti/moči/podjetnosti mladoporočencev, ki se s pragozdnim podjemom strateško pozicionirajo v domačem in poslovnem okolju kot neustrašni borci za naravo, okolje in ekosistem planeta Zemlje.

Z nami, lokalnimi legendami, ter v družbi naravne, kulturne in bajeslovne dediščine pospešite prebujanje imaginacije (sposobnosti domišljanja, sanjarjenja), ki je poročni balzam za mladoporočence, ki v tišini prvinsko ohranjenega pragozda odkrijejo vso popolnost in vse božanske vrline, ki so skrite v njihovi notranjosti. Potrebno je soočenje s prvinsko ohranjeno božansko podobo, ogledalom lastne imaginacije. Neprekosljivo lepoto zakonske zveze in medenih dni naj razkrijeta narava in naše prijateljstvo. Harmonična ležernost, brezčasje in gostoljubje so krona uživanja pri nas.

Odkrijte neskončno poročno imaginacijo zelenega razkošja prostranega pragozda, ki daje zalet. Dovolj bo ena sama bajeslovna govorica tišine pragozda in znašli se boste na novi poročni poti prebujenja. Zakonsko življenje odpira častno delo za vašo dušo. Nekaj, kar ste sanjali. Zdaj pa imate priložnost, da vas preobrazi sanjski poročni privilegij medenih tednov Natura 2020, ustvarjen ekskluzivno za vas.

Vabljeni v otrokom prijazno Unicefovo mesto Ruše, kjer zeleni raziskovalci ponujamo itinerar prestižnih zelenih poročnih izletov z ogledom butičnih znamenitosti na območju, kjer se prepletajo vplivi alpskega, dinarskega, mediteranskega in panonskega sveta.

Za prvi poročni izlet izberite vodilni luksuzni poročni zeleni itinerar poročnega gostoljubja v pohorski šegi, ki traja dva dni in eno noč.

sl_SISlovenščina